2/11/2009

Audition til produksjon i Agder Teater Fjæreheia!


Audition!

Koreograf Signe Alexandra Domogalla og Kastellet kultursenter AS søker 10 amatørdansere til koreografi ved åpning av ny sesong i Agder Teater Fjæreheia!

Hvor:    Allegro ballettstudio, Frivollveien 11-13, Grimstad. Eddiken treningssenter.

Når:      Søndag 19. April kl 12-16, oppmøte kl 1100

Vi søker både gutter og jenter. Dansere fra alle ballettskolene i Agder-fylkene er velkomne! De som melder seg på audition bør ha danset både klassisk og jazz i noen år og de bør være over 15 år gamle. Du må være ledig hele uke 26. Forestillinger 27. Og 28. Juni i Fjæreheia. Du må også regne med øvinger i forkant av dette, men disse øvingene vil avtales sammen med danserne.

Signe Alexandra Domogalla er nyutdannet Master i koreografi fra Kunsthøgskolen i Oslo. På Sørlandet har hun blant annet tidligere vært koreograf for ”Carmina Burana” i Arendal Kulturhus i 2005.

Vi har dessverre ikke mulighet til å lønne amatørdanserne i denne gangen. Men de som plukkes ut vil få en unik mulighet til å få jobbe i team med 3 profesjonelle dansere på en av Sørlandets flotteste scener! Dette er også en mulighet til å skaffe seg ekstra sceneerfaring. De danserne som deltar vil få skriftlig referanse fra koreografen.

Send påmelding med navn, adresse, telefonnummer, alder og hvilken ballettskole du går på til signe.domogalla@gmail.com innen: Fredag 17. April.

Ved spørsmål ring: +47 47 61 87 35, Signe Alexandra Domogalla.


2 comments:

  1. Hei Signe!
    Har du kontaktet Nora Vennesland? Hun studerer i Oslo og kan sikkert tenkes å ville danse i Fjæreheia Hilsen pater gallus

    ReplyDelete
  2. Hei,
    Takk for tips. Har invitert henne på audition for en stund siden, men tror ikke hun danser lenger.

    ReplyDelete